keskiviikko 16. toukokuuta 2012

PÄÄSKYSESTÄ EI PÄIVÄÄKÄÄN

Helatorstain tienoilla vesimeloonit kuiskivat lupauksia kesästä. Vesimelooneja ei kannata sivuttaa enään noin vain mauttomina. Ne ovat ihania todella monen aterian särpiminä. Turkissa vesimelonia tarjoillaan fetajuuston tyyppisten lampaanjuustojen ja tuhdinmakuisten olivien kera alkupaloina.

Minun muistikuvissani melonit ovat oivallisia kesädrinkkejen osia. Hieno ohje löytyy mm. "Edustuskeittiö"- kirjastani. Muita vaihtoehtoja on kuitenkin lukuisia. Täytä juomalasi melonipaloilla. Kaada päälle vaikkapa colajuomaa tai "Prosecco"- kuohuviiniä. Koristele lasi basilika, minttu- tai sitruunamelissalehdellä. Tarjoa kuuman päivän iloksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti