keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

TYÖMIEHEN RUOKALISTA

Eli kesälomatunnelmia.

Terveiset syvästä Ranskasta, Aveyronin kukkuloiden keskeltä!


Käyskenneltyäni ruokahalua herättävän kävelylenkin kukkuloilla, osui silmiini majapaikkani, Villecomtalin keskustassa sijaitsevan kuppilan lounasmenu. Mielenkiintoni heräsi välittömästi luettuani lounaan teeman: Sen nimi oli "Työmiehen lounas". Tälläinen se oli:



Pääruoan, eli taikinaan upotetut, friteeratut porsaankyljykset, sai myös makaroneilla (ks.kuvan takaosa), tai pelkän salaatin kera.

Cantal, Tomme ja Roquefort-alueella tuotettu sinihomejuusto joka kuitenkin kantoi nimeä Bleu d' Auvergne olivat suosikkejani.

"Muscat de Rivesaltes" sointui suklaamoussen vahvoihin aromeihin.

Hinta ei päätä huimannut. 
Kyllä näillä työmies seuraavaan ateriaan hyvin pärjää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti