Eli kesälomatunnelmia.
Terveiset syvästä Ranskasta, Aveyronin kukkuloiden keskeltä!
Käyskenneltyäni ruokahalua herättävän kävelylenkin kukkuloilla, osui silmiini majapaikkani, Villecomtalin keskustassa sijaitsevan kuppilan lounasmenu. Mielenkiintoni heräsi välittömästi luettuani lounaan teeman: Sen nimi oli "Työmiehen lounas". Tälläinen se oli:
 |
Pääruoan, eli taikinaan upotetut, friteeratut porsaankyljykset, sai myös makaroneilla (ks.kuvan takaosa), tai pelkän salaatin kera. |
 |
Cantal, Tomme ja Roquefort-alueella tuotettu sinihomejuusto joka kuitenkin kantoi nimeä Bleu d' Auvergne olivat suosikkejani. |
 |
"Muscat de Rivesaltes" sointui suklaamoussen vahvoihin aromeihin. |
 |
Hinta ei päätä huimannut. |
Kyllä näillä työmies seuraavaan ateriaan hyvin pärjää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti