sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

MUNAN PITSIREUNAISET SEURALAISET

Aikaa on hurahtanut jälleen luvattoman paljon. Ohjeita on kuitenkin kertynyt varastoon tasaiseen tahtiin. Vaatimaton paistettu kanannmuna muuttuu ihanaksi gourmet-herkuksi aivan yksinkertaisin keinoin. Näin saadaan ripaus luksusta aamupalapöytään tai iloa lounaaksi.






JUUSTOINEN KANAMUNA PAISTETTUNA
Tarvitset:

nokare voita
1 tuore kananmuna
2 rkl raastettua Mozzarellaa
ripaus suolaa

Sulata voi pannulla ja riko siihen muna. Kun muna on puoliksi paistunut, ripottele reunoille mozzarellaa. Mausta suolalla ja nauti lämpimänä.

Vinkki: Kokeile mozzarellan sijaan voimakkaamman makuisia vaihtoehtoja, kuten emmentalia tai parmesaania. Vastustamattoman herkullista!


VIHREÄPITSISET KANANMUNAT
Tarvitset yhdelle:
loraus ruokaöljyä
1 pieni kesäkurpitsa henkeä kohden
1 rkl pestoa
pippuria myllystä
1 kananmuna

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja paista raastetta pari minuuttia öljyssä. Sekoita joukkoon pesto ja mustapippuri. Tee pannulle kolo keskelle kurpitsaraastetta, ja riko muna siihen. Anna paistua halutun kypsäksi ja nauti heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti