Tarvitaan:
50 g sulaa voita
150 g sulaa suklaata
1,5 dl kermaa
1 dl sokeria
3 munaa
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl mustikoita
Pinnalle
100 g sulaa suklaata
1 rkl ruokaöljyä
1 dl mustikoita
Sulata voi ja pilko suklaapalat voin joukkoon sulamaan. Vatkaa kulhossa munat ja sokeri. Kaada suklaa leivontakulhoon yhdessä kerman kanssa. Siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja vaniljasokeri. Kaada pyöreään, voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle mustikat. Paista 200- asteisessa unissa n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja kumoa.
Sulata kuorrutusta varten suklaa johon lisätään ruokaöljy. Kaada suklaa tasaisesti kakun pinnalle, ripottele päälle koristeeksi loput mustikat. Tarjoa jäähtyneenä, mielellään leipomista seuraavana päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti