lauantai 17. marraskuuta 2012

TANGOT FOR TWO





 

Voi tätä Marraskuun kurimusta! Kuka tai mikä pelastaisi meidät pimeältä kuulta? Viikon päästä on Joulukadun avajaiset ja voi varovasti alkaa lämmitellä ensimmäisiä glögejä.( Eilen tosin näin bussissa joulukuusenkoristeisiin sonnustautuneen iloluonteisen ladyn, ilmeisesti matkalla pikkujouluihin.) Mutta kaikkeen tuohon on vielä ainakin se viikko aikaa, ja pimeys senkuin tiukentaa otettaan.

Hyvät neuvot ovat kalliita! Tai, ehkä sittenkään ei ihan välttämättä...

TANGOT FOR TWO
Pizzataikinasta voisi löytyä lohdutuksenpoikanen. Valmista pizzataikina Durum-vehnäjauhopakkauksen ohjeen mukaan. Muista kohottaa taikinaa useita tunteja tai edellisestä päivästä viileässä. Lisää kohonneeseen taikinaan 1/2 dl hienoksi hakattuja mustia oliiveja, joista on kivet juuri poistettu, 1-2 rkl hienonnettuja kapriksia, 1-2 murskattua valkosipulin kynttä, ripsaus oreganoa, 3-4 hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia sekä raastettua emmentaljuustoa niin paljon kuin sielu sietää. Leivo taikina n. sentin paksuisiksi tangoiksi ja paista 200 asteessa uunin keskitasossa n. 10 minuttia, tai kunnes tangot ovat kullanruskeita.

tämän jälkeen loppu riippuu sinusta:

 
 
-Voit tarjota tangot sellaisenaan tai esim. Rucola-salaatin kera

-Tarjoa tangot lämpiminä hedelmäaromisen teen kera

- Voit kääräistä tangot parmankinkkuviipaleiden ympäri, ja tarjota Prosecco-kuohuviinin kera.

-Dippaa tangot kylmään tai lämpimään tomaattidippiin tai keittoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti