paahtoleipä
antipasti-leikkeleet
ravunpyrstöt
paprika
tomaatti
sipulirenkaat- tai kuutiot
keitetty kukkakaali
unohtamatta perinteisiä seuralaisia kuten
keitetyt kuoriperunat
suolakurkku
kylmäsavuleikkeleet kuten schwarzwaldinkinkku
raakasuolatut leikkeleet kuten parmankinkku
tai salami
Tässä suussasulavan juustokuorrutuksen ovat saaneet kukkakaali ja ravunpyrstöt! |
Kun olet valinnut mieluisimmat seuralaiset racletellesi, on aika laittaa juustot sulamaan. Varaa n. 200 g juustoa per henki, näin se ei taatusti pääse loppumaan.
Ennen juuston nakkaamista raclettepannuun tai paistinpannulle, voit lisätä pohjalle teelusikallisen sipulikuutioita tai palan paprikaa. Myös leikkele maistuu paistuneena mainiolta. Lopuksi lisätään sitten juusto.
Kaada sula juusto sitten valitsemiesi herkkujen ylle. Nauti Rieslingin tai muun notkean valkoviinin kera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti